Kesä mielessä ja pääsy taustakuvan maisemiin Saimaalle!

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kevättä ilmassa ja rinnassa

 
Selvästi kevät tulossa
Miksi loma on aina liian lyhyt?

Sanonnan mukaan kylläkin laatu korvaa määrän. Viime viikon vietimme jälleen Saimaalla hiihdellen ja aurinkoa palvoen. Tiistaista perjantaihin jatkuvaa paistetta pilvettömältä taivaalta, hanki hohti ja kantoi.

Mökkimme sijainti on sellainen, että talvisin ensin ylitämme autolla suuren Pihlajaveden selän jäätietä pitkin, jätämme auton suurempaan saareen ja hiihdämme reppuinemme ja pulkkinemme  muutaman kilometrin omaan mökkisaareemme. Lasti oli taas aivan liian raskas(ruokaa), joten tällä kertaa päämäärä oli matkaa tärkeämpi.



Aurinkoa, aurinkoa...


Alpeillako ollaan?

Lumikengät ovat loistavat pehmeässä hangessa,
 pajunkissat olisi jääneet ottamatta ilman niitä




Meidänkin jälkiä seurasi joku....
 Tänä talvena ovat jääolosuhteet aivan loistavat, jopa pintakohvakin on jäätynyt, joten Eino Leinon sanoin "hyvä on hiihtäjän hiihdellä, kun on hanki hohtava alla" (ja riskitöntä, kunhan pysyy virtasalmista poissa).
Nautimme hiljaisuudesta, saunomisesta, pilkkimisestä, lukemisesta ja aurinkopaneelien lataamien akkujen purkamisesta ( paneelit latasivat niin paljon, kun jaksoivat, auringosta ja kimaltavista hangista, joten telkkaakin katseltiin ja pimeän tullen valoja polteltiin säästelemättä). 
Tästä avannosta ei tullut muikun muikkua, mutta olihan meillä HK Bleuta...
Kyllä ihan oikeaakin työtä tehtiin - viimekesän kaatuneista puista tehdyt pöllit pyörittelimme kalliohankea pitkin alas (kyllä fysiikan laki toimi komeasti!)
Metsätyö voi olla hauskaakin


Ensi kesää jo ajatellen veistelimme ja suunnittelimme lumesta (ainakin 100cm paksu lumikerros) terassin laajennusta.
Tähän pitäisi tulla terassi...
Palatessa lauantaina pilveili jo vähän..



1 kommentti: